Frø og Bulbiler til salgs.

Vi selger kun frø av ville planter og planter som ikke er dekket av såvareforskriften samt budbiler av hvitløk og etasjeløk.


Hvitløk bulbiler 50 kr (cirka 50 bulbiler). Bulbiler er mindre utsatt for sykdom da de ikke har ligget i jord. Det tar 2 år fra man sår de til man får fedd. Første året får man “kinesisk” ett fedds hvitløk. Les mer om den på bloggen min om Ancient Garlic.

Rød Fjellspinat (Atriplex hortensis) 35 kr (cirka 100 frø) Fjellspinat er min favoritt grønnsak. Den er tidlig, lett å spare frø av, smaker godt, kan brukes som levende jordekke. Jeg snakker om hvordan man bruker den i denne video om Levende Jorddekke.

Amarant hybridus ”Opopeo” 35 kr (cirka 100 frø)

Jeg har en podcast om The Amazing Amaranth Family der jeg snakker om alle artene jeg spiser fersk grønnsaker av i denne familien. 

Amarant ”tricolor” 35 kr (cirka 100 frø)

Jeg har en podcast om The Amazing Amaranth Family der jeg snakker om alle artene jeg spiser fersk grønnsaker av i denne familien.

Udo (Areleia cordata) 35 kr (cirka 50 frø) Les bloggen min om denne plante i The King of Sansai.

Fattigmans ginseng (Codonopsis pilosula) 35 kr (cirka 100 frø) Kategori: Spiselig Staude. For en bra video om planten se Codonopsis pilosula (dang shen).

Stjernemelde (Hablitzia tamnoides) 35 kr (cirka 20 frø) Kategori: PLANTEARVEN®-staude. Denne er virkelig en av stjernene i melde familien. Den er den eneste arten i sin genus og er en hardfør staude som tåler de fleste forhold i Norge. Den er en favoritt av Stephen Barstow som skrev om den i boken Around the World in 80 Plants. Les mer om den her.

Løpstikke 35 kr (cirka 50 frø)

Engsmelle (Silene vulgaris) 35 kr (cirka 50 frø)

Physalis ”America” (Physalis pruinosa) 35 kr (cirka 30 frø)

Physalis «Ground Cherry» (Physalis sp.) 35 kr (cirka 30 frø)

Tomatillo (Physalis philadelphica) 35 kr (cirka 30 frø)

Prærieløk (Allium cernuum) 50 kr (cirka 25 frø)

Etasjeløk (Allium x proliferum) 35 nok (cirka 10 løk)