Grønnsaker

Vi leverer grønnsaker som er dyrket på vårt småbruk i Nes i Romerike av frø som er avlet fram på gården eller fra økologisk godkjent kilder.

G R Ø N N S A K E R

Tomat: 80 nok for 300-350 gram.

Druer “Nordica”: 50 kr 400 gram Søte druer fra drivhus. Sorten er en krysning mellom en Nord Amerikansk og en Baltisk sort som gir veldig søte druer.

Chili: 10 kr pr stk.

Hvitløk: 50 kr for 50 bulbiler (OBS!!! jeg selger ikke fedd, kun bulbiler. For mer info om dette les bloggen min Ancient Garlic: the Perfect Peasant Plant

Gresskar: 50 kr per kilo (OBS! Vi leverer kun hele gresskar og finner de som er i nærheten av størrelsen som bestilles). Dette er en ny norsk sort som vi jobber med på gården. Les mer om denne spennende prosjekt på bloggen min Locally Adapting Pumpkins.

Salat “Infrarouge” Pris: 40 nok per hode. Frøene har vi avlet selv og var opprinnelig selektert av en kjent avler Frank Morten av www.wildgardenseed.com.

Grønnkål mix: 40 kr per bunt. En blanding av flere grønnkål sorter, deriblant Setland, Rød Russisk, Baltisk Rød og Cottagers Kale.

Squash: 25 kr stykk

Reddiker, bunt: 35 kr

Gammel fransk sort “De 18 Jours”. Runde til sylindriske røtter er røde med hvite spisser; kjøttet er skarpt og saftig. En fransk frokost sort.