Planter i potter

Vi leverer planter i potter som er dyrket på vårt småbruk i Nes i Romerike av frø som er avlet fram på gården eller fra økologisk godkjent kilder. Her er det alt fra adaptogener og planter som var brukt som folkemedisin tidligere, samt Sansai (tradisjonelle Japanske fjellplanter), og andre stauder.

PLANTER I POTTER

Tomat 100 kr: Vi har mange sorter tomat sorter som: Orange Centriflor, Red-Blue, Black Beauty,. Dalmatian Pink, Nyagarous beef og mange flere.

Tomatillo “Purple Keeper” 100 kr

Chili “Sibir”, “Tasmania” og “Best Red” 150 kr

Melting cup (Cucurbita maxima) 50 kr

Boliviansk Agurk 100 kr

Physalis “North American100 kr

Koreansk Mynte (Agastache rugosa) 50 kr

Druer “Nordica” 250 kr.

Fattigmans Ginseng  (Codonopsis pilosula): 50 kr. Kategori: Spiselig Staude. For en bra video om planten se Codonopsis pilosula (dang shen).

Fattigmans Søster  (Codonopsis lanceolata): 150 kr.

Præriløk (Allium cernuum) 100 kr.

Walking Onion (Allium X proliferum) 50 kr

Hvitløk “Caucasus Rocambole” og “Estonian Red” 50 kr

Flerårlig Rucola (Diplotaxis tenuifolia) 50 kr

Asparges fra Tjømme 50 kr.

Udo (Aralia cordata) Pris: 150 nok. Kategori: Staude (“Sansai” plante som betyr fjellplante på Japanesisk. For mer om denne plante les min blog post King of Sansai.)

Stjernemelde (Hablitzia tamnoides) Pris: 100 nok. Kategori: PLANTEARVEN®-staude. Denne er virkelig en av stjernene i melde familien. Den er den eneste arten i sin genus og er en hardfør staude som tåler de fleste forhold i Norge. Den er en favoritt av Stephen Barstow som skrev om den i boken Around the World in 80 Plants. Les mer om den her.

Fjellspinat (Atriplex hortensis) 50 kr

Løpstikke 50 kr

Grønnkål 50 kr

Engsmelle: 50 kr.